در تاریخ 17 و 18 دی ماه 1395، به همت خانه ی باریستا ایران با مديريت آقای علی زعفری و با حضور سر داور مسابقات جهانی باریستا آقای Danilo Lodi سمینار باریستا کالیبریشن بسیار فوق العاده و پر بار را برای داوران و باریستاهای ایران برگزار نمودند.
ایشان ابتدا از شروع فعالیت خود در حرفه باریستایی ، چگونگی شروع داوری توضیحاتی را برای شرکت کنندگان دادند، سپس از پیشرفت صنعت قهوه و باریستاهای ایران ابراز خوشحالی کردند.
موضوعات سمینار:
باریستا کیست و چه وظایفی را بر عهده دارد؟
زمان رشد صنعت قهوه در دنیا،
تاریخ شروع مسابقات جهانی،
کشورهای پیشرو در برنامه ریزی و تشکیل مسابقات جهانی ،
چگونگی و مدیریت در حوزه ی کاری و امور کافه،
چگونگی شرکت در مسابقات و قوانین ، نحوه ی انتخاب قهوه، نوشیدنی ابداعی و قهوه های همراه با شیر ،
نحوه ی پرزنت داوران در مسابقات ،
رعایت نکات مهم و حساس در حین مسابقه ،
انتخاب موزیک،
انتخاب قهوه برای مسابقات
متغییر های غیر قابل تغییر در مسابقه ،
متغییر های قابل تغییر در مسابقات ،
تمایز مسابقات باریستا با لاته آرت،
باریستاهای حاضر در سمینار که تصمیم به حضور در مسابقات ملی و جهانی داشتند،
به دعوت آقای Danilo Lodi یک به یک در استیج موجود در سمینار حضور یافته و برای ایشان یک اسپرسو سرو کردند تا از تجربیات و راهنمایی های ایشان بهره مند شوند.
لازم به ذکر است حضور پیشرو ها و فعالان صنعت قهوه در این سمینار باعث خوشحالی و جذاب تر شدن این سمینار بود.
امید بر آن است تا شاهد افزایش این چنین سمینارها و حضور اساتید مطرح در حوزه ی صنعت قهوه در ایران عزیزمان باشیم.
گالری تصاویر: